Naturelka Glutensiz Keçiboynuzlu Kakaolu Puding 220 Gr
Naturelka puding karışımıyla dakikalar içinde çok lezzetli bir puding yapmak mümkün. Üstelik Glutensiz, Katkısız, şeker ilavesiz
İçindekiler :
Esmer Pirinç Unu, Kestane Unu, Keçiboynuzu Unu, Naturel Kakao Tozu, Dut Tozu
1 litre bitkisel süt
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
1 paket Kestane unlu ve hurmalı puding karışımı
Sütü ve kakolu keçibıynuzlu puding karışımını tencereye alın. Orta ateşte kaynayana kadar karıştırın. 5 dakika kadar kaynatıp altını kapatın ve hindistan cevizi yağını ekleyin, karıştırıp kaselere paylaştırın.
Ilıdıktan sonra buzdolabına koyun,2-3 saat soğutup servis edin.
Piştikten sonra kıvamı biraz sulu olacaktır koyulaşması için daha fazla kaynatmayın,buzdolabında soğuduktan sonra kıvamı koyulaşacaktır.